Hangterápiás relaxáció Szabadi Andreával április 09.-én

 

A Hangterápiás Relaxáció egy olyan hangutazás, ahol fekvő helyzetben, vagy meditációs ülésben (szabadon választott) különböző hangszerek, hangterápiás és hangkeltő eszközök szólalnak meg. Ilyen például a handpan, tibeti hangtálak, gong, óceándob, tingsha, kalimba, koshi, stb.
A hangszerek sokszínűségével különböző hangulatokon és tudatállapotokon mehetünk keresztül, amit akár változatos képi világ is kísér.
A hangutazás előtt egy kb fél órás átmozgató jógázásra invitállak, aminek az a szerepe, hogy előkészítsük a testünket a mély relaxáció állapotára.
A jógázás által megnyugszik az idegrendszer, elcsendesedik az elme, kiegyenlítődnek a diszbalanszok a tesben, csökken a feszültség, és így a rohanó életmódunk mellett sokkal könnyebben tudunk mély relaxációs állapotba kerülni, ahol a test öngyógyító és regeneráló folyamatai beindulnak.
A jógában végzett ászana gyakorlatok végső célja alapjában véve pont ez: test átmozgatása, feszültségek kivezetése, egyensúly a testben, végül pedig meditáció alatt a mozdulatlan test, mozdulatlan elmét eredményez.
A jógán nem kötelező részt venni, de ajánlott.
Aki csak a hangutazásra jönne, beendegés 17:00 órakor, későket nem tudunk fogadni.

A terem korlátozott befogadóképességű, ezért NAGYON FONTOS, hogy jelentkezz be!
Részvételi szándékodat jelezd mielőbb, ha szeretnél jönni, hogy biztosítsd a helyed!
Mindenképpen iratkozz fel személyesen a stúdióban,
vagy írj facebookon üzenetet vagy telefonálj: 06-30-2541229, az "ott leszek" jelölés az eseménynél nem elegendő.
A foglalkozás ára: 2500 Ft/fő

Szeretettel várunk mindenkit! :)

Vissza