Rólunk

Stúdiónk Óbudán, Rómaifürdő szívében, a Duna-part közelében, frekventált helyen található. Elsődleges célunk egy olyan hangulatú terem kialakítása volt, ahol nem csak a napi gyakorlást, hanem a valódi lelki egyensúly megtalálását is segíthetjük.

A kellemes környezet, a nyugalmat árasztó belső tér mellett profi oktatóink figyelme könnyíti meg a teljes kikapcsolódást, tavasztól őszig pedig gyönyörű kertünkben is gyakorolhatják vendégeink az ászanákat. A terem világos, napos, természetes fénytől ragyog, friss levegőjét a Római-part zöldje biztosítja. Kertünkben a jó idő beköszöntével a friss, harmatos füvön, vagy a naplemente fényeinél kapcsolódhatnak ki a nálunk jógázók.

Számos óratípus közül, felkészült, tapasztalt instruktorok segítségével minden kezdő és tapasztalt jógázó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb órákat. Stúdiónkban jelenleg kezdő gerincjóga, gerincjóga, vinyasa flow, kezdő hatha jóga, hatha flow, yin jóga, női jóga és silver 60+ jóga órák közül választhatnak.

Nem csak Óbudai jógázni vágyóknak egyszerű a megközelítés, hiszen az Árpád hídtól két busz is a stúdió közelében áll meg.

 

A Stúdió belülről 360°

 https://youtu.be/1Bp9yo-_rBk     Kattints a képre