Rólunk

Stúdiónk Óbudán, Rómaifürdő szívében, a Duna-part közelében, frekventált helyen található. Elsődleges célunk egy olyan hangulatú terem kialakítása volt, ahol nem csak a napi gyakorlást, hanem a valódi lelki egyensúly megtalálását is segíthetjük.

A kellemes környezet, a nyugalmat árasztó belső tér mellett profi oktatóink figyelme könnyíti meg a teljes kikapcsolódást, tavasztól őszig pedig gyönyörű kertünkben is gyakorolhatják vendégeink az ászanákat. A terem világos, napos, természetes fénytől ragyog, friss levegőjét a Római-part zöldje biztosítja. Kertünkben a jó idő beköszöntével a friss, harmatos füvön, vagy a naplemente fényeinél kapcsolódhatnak ki a nálunk jógázók.

Számos óratípus közül, felkészült, tapasztalt instruktorok segítségével minden kezdő és tapasztalt jógázó megtalálhatja a számára legmegfelelőbb órákat. Stúdiónkban jelenleg gerincjóga, vinyasa flow, kezdő hatha jóga, hatha flow, yin jóga, női jóga, jóga 50 felett, és stresszoldó jóga órák közül választhatnak.

Nem csak Óbudai jógázni vágyóknak egyszerű a megközelítés, hiszen az Árpád hídtól két busz is a stúdió közelében áll meg.

 

A Stúdió belülről 360°

 https://youtu.be/1Bp9yo-_rBk     Kattints a képre